keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Kaikki hyvä loppuu aikanaan...


Jep näin on ! Näin kävi myös mun syyslomalle, maanantaina koitti karu kahden viikon lomailun loppu ja koulunpenkille paluu. No oli se ihan kiva nähdä taas kaikkia kavereita, ja kun aamuliikkatunnitkin oli peruttu niin comeback kouluun meni ihan hyvillä mielin :)!

omnom vohvelipäivä kavereiden kanssa
Lomilla oli aikaa rentoutua ja nukkua univelat pois, ja pääsin kanssa pariin naapurimaahan ! Alkulomasta ei tapahtunu mitään ihmeellistä, näin kavereita ja hengailin kotona. Ekan viikon lopulla lähettiin hostsiskon kanssa Italiaan Cinque Terreen serkkujen mukana viideksi päiväksi, meidän äiti ei päässy mukaan kun sillä oli töitä :(

lomapäivän aamiainen<3
Cinque Terre on viiden pikkukylän rykelmä meren rannalla pohjois-Italiassa. Hellesäitä ei valitettavasti ollut tiedossa, mutta maisemat oli älyttömän kauniit ja säät pikkasen lämpimämmät kun täällä joka tapauksessa. Perille päästiin 5h automatkalla.














Italian matkan lisäksi tein loman aikana kaksi päivän shopping-reissua Lyoniin, yhden Geneveen ja pari kertaa kävin Annecyssakin. 

lyon

Kaiken kaikkiaan mulle kuuluu supersuperhyvää tänne (vaikka koulu alkokin) !! Koulussa on vakityttöporukka johon "kuulun" ja nyt rupee tuntuun siltä että tunnen jo ihan mukavasti porukkaa mun luokka-asteelta :) ranskan kieli sujuu noooooooohh ainakin paremmin kun alussa :D! Ymmärrän jo tosi tosi hyvin mut nyt pitäis kaivaa ranskan kieliopit esiin ja panostaa verbien tarkempaan opiskeluun, niin voisin päästä vähän nopeemmin eteenpäin... Normikeskustelut sujuu ongelmitta, nyt pitäis just ruveta hiomaan kielioppia ja sanavarastoa, saa nähdä saanko mitään aikaseks :D


geneve

lyon & lexi 
fondue timeee