maanantai 26. toukokuuta 2014

Happy life

Hei hei vaan taas ! Aika sen kun lentää ja loppu lähenee koko ajan. Sen huomaa myös siitä että mulla on koko ajan enemmän ja enemmän ohjelmaa! Sen takia en oo ehtinyt tänne yhtään päivitteleen, antakaa anteeksi.

Nytkään en ehdi älyttömästi kirjotella, mutta koitan jonkin verran päivittää tätä blogia ajan tasalle. Tulee (taas kerran) enimmäkseen kuvapostaus hahah.

Vaikka sanoin alussa että loppu häämöttää, niin onneks vasta horisontissa! Vielä on jäljellä pikkusen alle 2kk mutta tiiän että se tulee kuluun niin nopeesti että huhhuh! Mut nyt nautin vielä niin paljon kun voin.


Annecy 


crêpes avec Philomene !


Pääsiäislomat ehti olla jo pari viikkoa sitten (ja ne kesti kaks viikkoa ahahahaaa suomi). Sillon mentiin tokalla viikolla Etelä-Ranskaan mun parhaan kaverin kanssa täällä, Genellen. Se on muuten tulossa kesän lopulla käymään viikoks Suomeen ennen kun lähtee takasin Kanadaan ihan vaan mua kattoon how cool is that!! Oltiin siellä sen ekan hostperheen kanssa ja oli tosi kivaa ja lämmintä !!! aaaaah.











Marseille




Täällä kesälomat alkaa 11. kesäkuuta. (paitsi lukion toka ja kolmasluokkalaisilla joilla on alkaa sillon lukulomat ja nillä on kirjotuksia heinäkuun alkuun asti). Pääsiäislomat loppu vapun jälkeisellä viikolla (jota täällä ei muuten juhlittu:( ), ja jäljellä normaalin kaavan mukaan ois ollut vielä joku 4viikkoa, mutta henkilökohtasesti tuli otettua vähän omia lomia ja palasin koulun penkille vaan puolekstoista viikoksi. Viime viikolla käytiin ti-to Sveitsissä mun hostvanhempien ja tässä perhessä olleiden kahen muun vaihtarin Anan ja Alexandran (Kolumbia&Peru) kanssa kyläilemässä mun hostiskän siskon luona.













Tänä viikonloppuna tuli käytyä vähän vaeltamassa Genellen (vaihteeksi hahah) ja sen perheen kanssa vuorilla! Hienot maisemat :)





ihanaaaah



Huomenna lähden aamulla Genellen ja mun hostiskän kanssa Pariisiin viikoksi ja sitä seuraavalla viikolla alkaa kahden viikon EUROTOUR vaihtareiden kanssa. Tää kulunut viikko oli siis mun viimenen Lycée Vaugelasissa, ja perjantaina pääsi tirahtaan pari kyyneltä (tai vähän enemmän) koulussa hyvästellessä luokkalaisisa ja kavereita sieltä. Sillon iski ihan ekaa kertaa se fakta että ollaan ihan oikeesti lähellä loppua. Parhaita kavereita tuun tottakai vielä näkeen kesän aikana, mutta koko koulua en tuu ehtimään näkeen.  

Reissaamisen takia tulee blogiinkin taukoa mutta koitan jotain pientä tänne jossain välissä laitella! Hyvää kesänodottelua kaikille elämä on ihanaa