maanantai 5. elokuuta 2013

BUCKET LIST


WOOW, enää alle 20 päivää lähtöön! Parin kuukauden hiljaiselon jälkeen aattelin päivitellä tänne blogiin vähän kuulumisisa.

En voi uskoa kuinka kesä on mennyt näin nopeesti. Jenkkeihin menevillä vaihtareilla oli tänään lähtö ja Meksikon vaihtarit on ehtiny oleen jo kaks viikkoa kohdemaissaan. Ja kohta on mun vuoro!

Tää kesä on ollu tosi täynnä ohjelmaa. Töissä oon ollu melkein puolet ajasta, ja loppuaikana on kulunut kierrellessä ympäri Suomea tapaamassa sukulaisia, tuttuja ja kavereita. Yhen viikon ehin olla riparillakin isosena. Oon saanu hirveesti aikaan (ainaki omasta mielestäni haha), mutta paljon on vielä tekemättä, varsinkin asioita vaihtovuotta ajatellen. Niinpä tein yhtenä päivänä listan asioista jotka täytyy tehdä ja opetella ennen lähtöä. Kaikki näistä ei ihan suoraan kohdistu Ranskaan mutta nakittelin niitä sinne silti :)


-       opiskele ranskaa
-       opettele leipomaan pullaa
-       opettele tekemään myös muita suomalaisia ruokia (mitkä on suomalaisia perinneruokia?? Ittelleni tuli mieleen makaroonilaatikko, kaurapuuro ja karjalanpiirakat)
-       opiskele tietoa Tampereesta ja Suomesta (tää tuntu aluks tyhmältä mut sitten tajusin et ensimmäinenhän mitä ne multa siellä kysyy on jotain Suomesta ja oishan se vähän noloo jos en osais vastata)
-       ota paljon kuvia Suomesta, on sitten helpompi kertoo kun on kuvia apuna
-       osta tuliaiset hosteille
-       osta Suomen lippu
-       siivoa vaatekaappi
-       LÄKSIÄISET !! ja näe paljon kavereita
-       hoida pinssit ja käyntikortit kondikseen
-       urheile ahkerasti (ahahah)
-       tapaa ennen lähtöä saksalainen Josefine, joka tulee meille kotiin vaihtariksi keväällä
-       tee töitä (rahaa juhuu)
-       pakkaa
-       LÄHDE RANSKAAN


Jos näistä selviän ja saan kaiken tehtyä niin oon tosi tyytyväinen! Tässä on vielä kaks viikkoa aikaa, onneks.  Huomenna ois tarkotus miittailla muita ranskatyttöjä Helsingissä. Ihana päästä ihmisten seuraan joiden kanssa voi puhua vaihdosta loputtomiin, koska ne on samassa tilanteessa ite myös! Kavereita en viitti vaivata ihan koko aikaa sillä puheenaiheella :D

Tässä tää tälä kertaa, en jaksa oottaa että pääsen ite koneeseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti