lauantai 10. elokuuta 2013

RANSKATTARET meeting up!

Tänä tiistaina meillä oli toinen (melkein koko porukan) yhteinen miitti Helsingissä. Ekasta tapaamisesta Tampereella en ehtinyt tehdä postausta, mutta nyt sitten tulee juttua!



"Ranskattaret" pitävät sisällään meidät kaikki rotarien kautta Ranskaan vuosivaihtoon lähtevät tytöt. Meitä on yhdeksän tyttöä ympäri Suomen. Poikia on lähössä myös Ranskaan kaksi kappaletta, heillekin oli avoin kutsu, mutta ei vaikuta poikia kiinnostaneen tyttöjen hössötys :D.

Musta on aivan ihanaa, kun meillä on jo ennen lähtöä tosi tiivis porukka! Kun saa uutta tietoa isäntäperheestä tai koulusta, tietää heti keille kertoa ensimmäisenä. Tytöiltä oon saanut myös paljon apua käytännön ongelmissa.

Me sovittiin tapaavamme ti 6.8. klo 10-11 rautatieasemalla, riippuen siitä milloin kenenkin bussi ja juna saapui. Oli tietenkin tyylilleni uskollisena paikalla vasta 11.30, onneks tytöt oli tajunneet olla odottamatta ja lähteneet kahvilaan aamusmoothieille. Vahinko ei ollut suuri (ainakin toivon niin).

Pienestä myöhästelystä huolimatta pääsin hyvin mukaan heti. Smoothieiden jälkeen käytiin Kampissa tsekkaamassa Angry Birds- kauppa hosttuliaisten toivossa, mutta kauppa osoittautui pettymykseksi. Sen jälkeen alettiinkin jo pikkuhiljaa miettiä lounaspaikkaa. Arpomisen jälkeen päädyimme Stockmannin vieressä olevaan La Famiglia- ravintolaan. Lounaslistalta löytyi jokaiselle jotakin, enimmäkseen pestopastaa, joka oli taaaaaaivaallista! Suosittelen erittäin lämpimästi, varsinkin lounaspaikaksi !

vasemmalta oikealle: Nelli, Heidi, Johanna & Elli




Elli & Johanna




 Massut täynnä jatkoimme Aleksanterinkatua pitkin kohti Senaatintoria. Joku meistä oli keksinyt (Nelli??), että menisimme ottamaan kuvia Suomen lipun kanssa Tuomiokirkon portaille. Mahtava idea, ei ois tullu itselle ikinä mieleen :) Saatiin joku mukava ulkomaalainen (tais olla vieläpä ranskalainen!) ottaan meistä ryhmäkuva. Sitten otettiin vielä kaikista yksittäiskuvat ja ne, jotka menee samaan piiriin, otti kans piirikuvat. Mun piiriin ei tuu muita suomalaisia, joten yksittäiskuva ajaa myös piirikuvan asian :D


ylhäällä vasemmalta oikealle: Essi, Amanda, Nelli, Johanna, Aino, minä
edessä Heidi ja Elli


Kuvien jälkeen mentiin vielä Stockmannille hillumaan joksikin aikaa. Oli ihana päästä taas vaihteeksi kunnolla vaihtarihurmokseen! Koko päivä pelkkää Ranskaihkuilua, haha. Mutta oikeesti, nyt alkaa vaihtokuume tosissaan nouseen! Eilenkin ois tehny vaan mieli pakata. En sitten pakannut koska vielä on kaksi viikkoa aikaa :D Sekin tosin menee järkyttävän nopeesti ! Parasta tosin on ettei tartte kouluun enää mennä ens viikolla, vaan saan pari ekstralomaviikkoa :D Koulun sijasta mulla on kuitenkin töitä, joten ei tuu hirveesti lomaa pidettyä. Saanpahan matkarahaa :)






4 kommenttia:

  1. oli hauskaa tiistaina! :) missä muuten oot töissä?

    VastaaPoista
  2. Yayy Pariisissa nähään sitte maaliskuussa! Ja joo munki tekis jo mieli pakata että sais sen homman pois alta muttei ehkä iha viel kannata... :D

    VastaaPoista