maanantai 19. elokuuta 2013

PRÊT À PARTIR

Viimestä viikkoa viedään, hullua kuinka aika kuluu näin nopeesti! Lauantaina oli viimenen työpäivä ja nyt saan loppuajan keskittyä täysillä lähdön valmisteluun. Mikä onkin hyvä, koska vielä on paaaaaaljon asioita hoidettavana, ennen kuin voin istua tyytyväisenä lentokoneessa perjantaina klo 8.05 kun koneen pyörät irtoavat Suomen kamarasta.

Kaikista suurimmat jutut on kuitenkin saatu jo alta pois, tosin viimesin niistä vasta eilen. Mutta kyllä tää tästä, hiljaa hyvä tulee.

Kuten jo joskus aikasemmin oon maininnu, kun menee rotarien kautta, on tapana joko tehdä tai ostaa omaa maata jotenkin kuvaavia pinssejä. Niitä sitten jaellaan muiden vaihtarien kesken ja kiinnitetään omaan rotaritakkiin. Loppujen lopuks näytetään kaikki enemmän tai vähemmän joulukuusilta :D

No, anyway, mun suunnitelma oli aluks tehdä kaikki pinssit ite, koska aattelin että ne on paljon kivempia kun on persoonnallisia ja käsin tehtyjä. Ja niinhän ne on, paitsi että arvatkaapa sainko sitä pinssien tekoa a. suunniteltua b. järjestettyä sille aikaa c. pinsseistä sellasia kun ajattelin mitä niistä tulee.

En tiedä minkälaiseks superihmiseks olin itseni ajatellu, kun päätin tehdä kaikki itse. Sain yhden 2-tuntisen leffan aikana tehtyä vähän yli kymmenen pinssiä (keskimäärin vaihtareilla on niitä mukana kuulemma 250).  Siinä oli (ja on) tosi iso työ! Ja kaiken lisäks puolet tekemistäni pinsseistä on sellasia, että oon varma, että kun joku vaihtari saa sen takkiinsa niin ei mee kun pari tuntia ja siinä takissa roikkuu enää pelkkä hakaneula.




Päätin niellä ylpeyteni ja luovuttaa, siispä laitoin sähköpostia rotareille ja sain kevennettyä taakkaani 30 pinssillä ja lompakkoa 50 eurolla. Problem solved.


pinssit, check


Sain niitä pinssejä silti kaikkiaan kasaan noin sata, ja kuulemma silläkin pärjää ihan hyvin :). Täytyy nostaa hattua niille jotka tekee sen 250 itse ja vieläpä älyttömän hienoja! Jää omalta kohdalta tämäpinssiedustus vähän heikommalle, mutta panostan sit perillä vaikka sosiaaliseen kommunikointiin :D

Takki, johon pinssit kiinnitetään, on kaikilla Suomen outboundeilla samanlainen, paitsi naisten ja miesten mallit on erikseen tietysti.


edustusasu, check

Käyntikortteja on myös tarkotus jaella ympäriinsä yrittäessään solmia kansainvälisiä kontakteja ja ystävyyssuhteita. Kun tapaat kymmeniä uusia ihmisiä yhtenä päivänä ja yrität seuraavana päivänä etsiä niitä epätoivoisena facebookista, mikäs sen helpompaa kun käydä läpi taskuihin ja lompakkoon tungetut kortit, joissa on näkyy kaikkien nassu ja nimi.



kortit, check




























Ahahah ei mut oikeesti ne on tosi käteviä :) Omani tilasin tyylilleni uskollisena eilen illalla, onneks saatiin siihen joku pikatoimitus, että pitäis olla torstaina perillä. Parempi se myöhässä kun ei milloinkaan. Jos kortit myöhästyy päivänkin, saa äiti lähetellä perästä postissa.


viirit, check

Sain sponsoroivilta klubeiltani myös klubien omat viirit viemisiksi Ranskan hostaavaan klubiini. Kyllä näillä eväillä pitäisi olla valmiina lähtöön !


5 kommenttia:

  1. vau siis toi bleiseri, miten kaikki onnistutte näyttää siinä hyvältä ku mun päällä se on järkyttävä laatikko... supersöpöjä noi siun pinssit, mullaki jäi se 200 vähän vajaaks, saa luvan riittää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ahahah voi kuule, se on mulla ihan yhtä istuva kun sullakin, ootas vaan kun näät luonnossa XD!

      Poista
  2. voi rusettipinssit on niin söpöjä!!! :D ja oon samaa mieltä essin kanssa, että toi takki pukee sua tosi hyvin :)

    VastaaPoista
  3. Mite on ees mahollista että toi takki sopii noin hyvin sulle? :D ja joo mullaki viel himona hommia mut ei se mittää, menee ainaki aika vähä nopeemmi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos tytöt, mutta ette oo enää samaa mieltä kun näätte sen seuraavan kerran :D

      Poista