perjantai 3. tammikuuta 2014

Les vacances

Voi eiiiii aika kuluu nopeesti ja koko ajan tapahtuu kaikenlaista niin en meinaa mitenkään pysyä perässä raportoimaan kaikkea tänne !! Noh , yritän parhaani mukaan jotain juttua edes tänne saada silloin tällöin.

Tiedän etten oo kertonut mitään, mitä mulle on viimesen kuukauden aikana tapahtunu, enkä kerro kokonaan nytkään :D laitan nyt pikkasen juttua mun joululomasta, miten joulu sujui yms, ja sit jonkun ajan päästä jonkunlaisen kuvapostauksen mitä on muullon tullu tehtyä.

Itseasiassa taidankin spammata tän postauksen pariisi-kuvilla, koska joulusta ei oo ihan hirveesti kertomista :D

Joulupöytään pääsin kahdesti. Kerran kaverin luona, minne sen vanhemmat oli tosi ystävällisesti mut kutsuneet, ja kerran serkkujen luona sukulaisten kera. Kaiken kaikkiaan joulu täällä on tosi samanlainen kun Suomessa, pääasiallisesti pelkkää syömistä :D Ranskalaisten hyväksi täytyy sanoa, että jouluruoka täällä on parempaa kuin Suomessa. i'm sorry, julma totuus.

pidin kunnon pullatalkoot ennen joulua, sain helpon ja kivan lahjan kaikille niistä :)
ateria n.1:





ateria n.2




En tajunnutkaan et tuli näin vähän kuvia otettua joulupäivänä… :D

Sitten Pariisiin torstai-illalla. Ah, en voi muuta sanoa kun että rakastan tota kaupunkia. Kuvat puhuu puolestaan:




eiffel-tornissa oli kivaa
Sain järjestettyä treffit ihan pohjois-Ranskassa asuvan Karoliinan kanssa Pariisissa. Oli tooooosi ihanaa että saatiin pikkumiitti järjestettyä, mä kun en ikinä nää suomalaisia vaihtareita täällä koska kaikki asuu niin kaukana. Yksi päivä melkein pelkästään suomea puhuen 



l'opera

koko konkkaronkka :)









1 kommentti: